Најаве догађаја

српски

АТС домаћин ЕА MAC комитета

АТС домаћин ЕА MAC комитета

Акредитационо тело Србије (АТС) биће домаћин 39. седницe Комитета за мултилатералне споразуме (MAC) Европске организације за акредитацију (EA). Седнице комитета одржаће се у периоду од 24. до 26. априла 2018. године у хотелу Хајат у Београду.

Међународна конференција о акредитацији медицинских лабораторија

Међународна конференција о акредитацији медицинских лабораторија

Клинички центар Србије - Центар за медицинску биохемију са Акредитационим телом Србије организује прву међународну конференцију о акредитацији медицинских лабораторија под називом „1ST CONFERENCE ON MEDICAL LABORATORY ACCREDITATION AND QUALITY SYSTEMS: EUROPEAN ANSWERS“ (CLAQ), а под покровитељством Светске федерације за клиничку хемију и лабораторијску медицину (IFCC), Европске федерације за клиничку хемију и лабораторијску медицину (EFLM) и Европске федер

Међународна конференција о испитивању оспособљености 2015

Обавештавамо вас да ће се пета Међународна конференција о испитивању оспособљености (International Proficiency Testing Conference 2015) одржати у периоду од (15.)16. до 18. септембра 2015. године у Темишвару, Румунија.

Обука: тумачење захтева нове верзије стандaрда SRPS EN ISO 15189:2014

Институт за стандардизацију Србије први пут организује курс посвећен тумачењу захтева стандарда SRPS EN ISO 15189:2014 који се односе на квалитет и компетентност медицинских лабораторија.

Pages